Week-end

Share

Het einde van de week had voor het eerst in tijden weer een sportief tintje. Heel afgelopen jaar heb ik niet kunnen sporten door de zware behandelingen en het jaar daarvoor was het wat sporten betreft ook minimaal. Op donderdagavond ben ik met mijn moeder geweest naar de sportschool voor mijn allereerste les Pilates.

Na jaren aan Zumba gedaan te hebben, bleek Pilates wel heel iets anders. Wel ben ik enorm voor het mediteren en ben ik al een tijdje nieuwsgierig naar yoga of iets daaraan gerelateerd. Juist omdat ik vorig jaar helemaal niks aan sport heb kunnen doen, was ik erg benieuwd in hoeverre ik de les mee zou kunnen doen; van vrijwel geen spieren gebruiken naar alle spieren gebruiken is tenslotte best een stap opzich. Dit viel me echter niet tegen; niet alles zo goed mee kunnen doen als dat de perfectionist in mij vroeg, maar zeker wel voldoende mee kunnen doen om alle spieren weer even wakker te maken! Wel met als gevolg dat de spierpijn de volgende ochtend mij wakker maakte, maar dat neem ik voor lief. Volgende week weer!

Er was vanmorgen ook geen tijd om lekker uit te slapen, want ik had afgesproken om met mijn moeder naar de film te gaan en wel naar Bohemian Rhapsody. Het was helemaal geweldig, aangezien we de hele zaal voor onszelf hadden en dus zonder schaamte mee konden zingen met alle klassiekers van Queen. Inclusief de stamp-stamp-klap van … dat hoef ik volgens mij niet eens meer te zeggen, haha! Het was een gezellige ochtend en je raad het al; de rest van de dag kwamen de nummers van Queen regelmatig voorbij.

Allemaal een fijn weekend en mocht je nieuwsgierig zijn naar mijn review over deze film, dan vind je die hier.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 − 4 =