The Art of Racing in the Rain

Share

Mijn vriend raadt dit boek al ongeveer 3 jaar aan en dus werd het wel tijd om dit boek te gaan lezen. Wat een prachtig boek! In eerste instantie liet ik het boek steeds liggen, aangezien ik geen verstand heb van racen, maar dat hoeft ook niet! Het is een prachtig verhaal, geschreven vanuit het perspectief van de hond van een gezin; Enzo. Het is zijn leven dat in dit boek voorbij komt. Eerst had hij 1 baas; Denny. Beiden zijn dol op racen en Enzo gebruikt dan ook vaak de lessen vanuit het racen als een metafoor. Denny wordt verliefd en er volgt ook gezinsuitbreiding. Maar hoe gaat het verhaal verder wanneer het gezin erachter komt wat Enzo al een hele tijd wist maar hen niet kon vertellen…?

Het boek telt 258 pagina’s vol humor, maar ook met emotionele stukken. Al met al is er gezorgd voor een perfectie combinatie tussen deze twee factoren! Heb je dit boek ook gelezen? Laat dan een berichtje achter met jouw mening! (het liefst zonder spoilers, zodat we zoveel mogelijk mensen kunnen aanmoedigen om dit boek ook te lezen!) Woef, woef!

Het boek, geschreven door Garth Stein, is onder ander verkrijgbaar bij bol.com en Kobo. Ook is dit boek als audiboek verkrijgbaar bij onder andere Audible en Storytel

Volgens de site van het IMDB zou er eind dit jaar ook een boekverfilming gebaseerd op dit boek verschijnen met in de hoofdrollen Milo Ventimiglia (onder andere bekend van zijn rollen als Jess in de serie Gilmore Girls en Peter Petrelli in de serie Heroes) en Amanda Seyfried (onder andere bekend van haar rollen in de films Mean Girls, Mamma Mia en Dear John).

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eighteen − 15 =