Bohemian Rhapsody

Share

Over deze film is al heel veel moois geschreven. Wel valt het mij op dat de film door het publiek erg goed werd ontvangen en dat de meerderheid van de recensies in de kranten niet verder komt dan 3 sterren. Zelf moet ik bekennen dat ik het verhaal van de band niet kende, maar dat de film mij wel wist te raken.

Zoals de titel van de film al doet vermoeden, gaat de film over Queen en geeft de film in kijkje in het leven van de band samen en regelmatig ook in dat van de leadzanger; Freddy Mercury. Alle grote hits van Queen komen voorbij en zijn door de cast enorm goed en geloofwaardig neergezet.

Het meest mooie aan de film vond ikzelf, ondanks dat de film weinig toont met betrekking tot de “vuiligheid” waarom Freddie ook bij velen bekend stond, hoe je hem zag worstelen met zijn seksuele geaardheid. Dit gecombineerd met de opmerkelijke persoonlijkheid die hij op het podium neerzette en waarin hij off-stage volgens bepaalde mensen juist een erg onzeker iemand was.

Zeker een mooie film om eens te kijken en zeker ook één om met je familie of vriendengroep al die mooie hits mee te zingen!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twenty + eleven =