Welkom!

Hallo en welkom op mijn blog! Ik ben Lotte en, net zoals mijn vriend en vrienden een misfit.

Two Makes a Crowd logo

Het logo van mijn blog heb ikzelf ontworpen; het puzzelstukje staat voor mijn autisme en wat voor puzzel het kan zijn om bepaalde connecties te leggen. De egel staat voor mijn huidkanker; het syndroom van Gorlin Goltz. Samen vormen zij de combinatie waardoor ik de misfit-lifestyle alleen nog maar leuker ben gaan vinden. Leuke dingen doen met vrienden, schrijven, lezen, genieten van goede films en series en creatief bezig zijn.

Mijn vriend en ik

Mijn vriend
Als semi-grap heb ik wel eens gezegd dat om voor de variatie te zorgen, mijn vriend bipolair is en ADD heeft. Hij is programmeur en houdt van fotografie, wandklimmen, zeilen en van de outdoor lifestyle. We zijn momenteel allebei druk bezig om onze eigen blog op te zetten, dus oordeel niet te snel 😉 Zijn website vind je hier.

Onze huisdieren
Vanuit huis uit opgegroeid met huisdieren. Het grootste verschil is dat we thuis vooral reptielen hebben gehad en mijn vriend en ik hebben nu twee katten; Mila en Tony. Beiden zowel speels als nieuwsgierig en dus zal je ze ook wel eens hier op de blog voorbij zien komen.

Mila (voorop de foto) en Tony (zittend achter)

Als je tot hier alles hebt gelezen; wauw! Dan ben ik je al heel erg dankbaar en hoop ik dat je het leuk hebt gevonden! Kijk vooral rond op de rest van mijn blog, laat een reactie achter wanneer je daar zin in hebt en ik hoop dat je veel leesplezier te brengen.